A new season

22 feb A new season

Hallo everybody,
After a rough time since I have bin back from Kenya everything is under control. I have had more problems than I thought I would have.
The physio has called me a ‘wokkel’ my hips, back and shoulders where not straight at all and my tummy has been staying sour for longer then I wished for. But before I hit over to Spain everything is under control and I am ready to be a nomad for a few weeks.Abu Dabhi

I will have 10 days to get race ready in Spain. The program is excited and full but I am looking forward to it. I will go almost straight to Abu Dhabi. The first World Triathlon Series in the row.The second is in Auckland so I won’t be home for the coming two months.

Well stay healthy and fit!
Cheers Maaike.

Hallo allemaal,
Na een turbulente periode sinds ik terug ben uit Kenia is nu alles onder controle.
Ik heb meer problemen gehad dan ik gehoopt had.
De physio noemde me een ‘wokkel’.
Mijn heupen, schouders en rug was niet recht en mijn buik is langer pijnlijk en ontregeldĀ Aucklandgeweest dan ik gehoopt had. Maar voordat ik nu naar Spanje vertrek is alles onder controle en ben ik klaar voor een nomade leven.

Ik heb 10 dagen om mijn wedstrijd klaar te maken in Spanje.
Het programma is uitdagend en vol maar ik kijk er naar uit en heb er zin in.
Ik ga zo goed als gelijk door naar Abu Dhabi voor mijn eerste World Triathlon Series wedstrijd. De tweede is in Auckland dus dat betekent dat ik de komende 2 maanden weer van huis ben.

Blijf gezond en fit!
Groetjes Maaike.

Geen reactie's

Geef een reactie